Min älskling Bamse


Säljer lite stansar till cuttlebug!

Bilarna och den oranga blomman säljes ihop pris: 80:- + frakt
Metallblommorna och frimärket säljes ihop pris: 80:- + frakt
Den stora svarta plattan är tre st blommor pris: 150:- + frakt
längst upp hjärta pris: 80:- + frakt
under hjärtat 4 st knappar pris: 80:- + frakt
längst ner swirl pris: 80:- + frakt
Det lilla alfabetet längst upp är redan sålt, säljer nu det stora under från pro craft pris: 550:- + frakt

scrapträff 22/5


längtar till morgondagen..

I morgon ska jag äntligen på scrapträff ska bli sååååå trevligt, tänkte scrapa ett gammalt rör som det varit en sprit flaska i hoppas jag får till det bra, sedan blir det nog ett eller två morsdag kort till min mor och svärmor kanske även något jag kan ta med till jobbet och sälja!

Lägger ut bilder i morgon när jag kommit hem!

Trevlig helg

produktiv dag!!

I dag när jag gick upp så tog jag en lång dusch fixade håret mm,.

Sedan fixade jag lite med lite stämplar som jag tänkt sälja och la ut dom på svenskscrapbooking, har redan tingat bort mer än hälften, känns bra att någon annan kan använda dom då jag bara haft dom liggande så länge. Har väldigt mycket stämplar så kan ju inte använda alla.

Sedan åkte jag till vara på massage Såååååååå skönt, handlade på vägen hem, började med maten plockade disk och städade, blev kallops till middag i dag och det var riktigt gott.

Kollade sedan datorn och fixade lite med försäljningen av stämplarna tog sedan på mig arbetskläderna och gick ut, har sågat borrat och grejat ute i över två timmar mitt trädgårdsland börjar nu bli riktigt fint, planterat röda och vita vinbär och hallonplantor och fyllt lådor med jord så i morgon efter jobbet när jag gjort mina ärenden och fikat men Mie så ska jag plantera mina fröer och lökar :)

Längtar till helgen då jag ska på scrapträff i Vedum har sällskap av en god vänn också ska bli riktigt trevligt att bara få sitta och skapa och inte vara hemma med en massa måsten.

Jaja nu ska jag kolla lote på tv innan jag ska gå och lägga min upp i morgon och jobba.

Magnoliastämplar till salu!Här är dom stämplar som jag tänkt sälja hoppas att någon annan kan ha nytta av dom!

Sidan 1 & 2 är bara magnolia stämplar och sidan 3 är lite blandade!

självklart tillkommer porto, skickar som vanligt brev!

SÅLDA NR:1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 27

KVAR ÄR NR: 3, 4, , 25, 26

slapp dag..

I dag har jag bara legat på soffan och slappat inte ett uns till insperation för något!!

Det har inte blivit någon försäljning enu den ena av dom två som var intreserade köpte en studsmatta i stället?! occh den andra tyckte att det var för dyrt, har tydligen ingen koll på vad det kostar när det är nytt heller!! lite irriterad kan jag säga att hon gjorde mig med sitt prutande och sina kommentarer.

Kanske skulle röra på sig lite så att man orkade göra något, handla och kanske scrapa lite det skulle ju vara trevligt.

jaja nu ska jag lyfta på rumpen....over and out!

Städdag

Ja nu är man ledig efter an helg med arbete, dags att städa lite är gött dammigt efter att gubben min slipat spackel i helgen, nu är han äntligen klar med det och har börjat tapetsera så nu kan jag ÄNTLIGEN städa utan att det blir skitet direkt igen.

Är tyvärr flera dagar sedan som jag scrappade nu och det känns, lite pirr i fingrarna, kanske ska gå upp och skapa lite, men det får bli senare har mycket som ska göras idag.

Är lite sugen på att köpa mig en Slise och det är därför jag försöker sälja min cuttlebug hoppas nu bara att någon nappar på min annons. ska kanske ta mig en tur till stan efter jobbet imorgon och köpa en puffy velvet pen eller så kan jag skicka min syster som faktiskt jobbar i borås ifall dom är slut igen, har dom varit sista två gångerna jag varit där :P

jaja nu får jag ta nig i kragen och fortsätta städa.....

Tavelram..


Ett grattulationskort


nu kom insperationen..

Jag hadde ÄNTLIGEN kommit på hur jag skulle göra presenten till felicia och har suttit länge och pysslat, i slutändan var jag inte så nöjd med resultatet så det får bli den fina fotoramen bara så får dom sätta i ett vanligt oscrapat foto : P

Men jag hade lite insperation kvar att scrapa lite kort och blev riktigt nöjd i dag med. hoppas nu bara att jag kan få sålt lite kort också. kanske får bli loppis till sommaren i alla fall, men då måste jag göra mycket mer grejer som jag kan ta med mig.RSS 2.0