telåda


grattulationskort


kort..


Min gullunge


fina kort


påskägg


julkkort


julgodis


Jag har försökt att skapa...

Men det har inte gått så bra, jag skulle vilja göra två fina tavlor till kompisens dotter på hennes två års dag men jag är så snurrig i skallen att jag inte kan konsentrera mig, ska in till läkaren i dag, för jag blöder näsebod nästan två gånger om dagen senaste veckan och det är säkerligen därför som jag är yr. hoppas att dom kan ge lite mer klarhet i detta. så kanske jag om jag har tur kan scrapa ihop detta i morgon eftersom kalaset är på söndag. lägger ut bilder på dom när dom är klara om dom blir klara vill säga.

nu har jag bestämt mig....

Jag ska sälja min cuttlebug och har i dag fotat och lagt ut den och alla saker som jag har till den på tradera. hålller tummarna för att den blir såld nu bara. // idag den 30 april fick jag mitt första intressemail på min cuttlebug hoppas nu bara att hon vill köpa den också. Håller tummarna

fick lite insperation


tokigt när man inte har fler bilder på oss två efter 11 år


händelserika dagar...

Ja nu har man ju haft lite att göra, i går jobbade jag 7-13 sedan tog jag en trevlig fika med en god vänn, kom hem lagade mat och åkte sedan till fristad för att hälsa på andra goda vänner, var inte hemma fören efter elva på kvällen och DÅ var jag inte pigg :P

I dag har jag sovit länge det var mycket välbehövligt, sedan var jag iväg och inhandlade falurödfärg till mina planteringslådor jag ska ha i mitt älskade trädgårdsland sedan åkte jag och köpte 600 liter planteringsjord det var tungt. åkte sedan till en annan vänn som är här uppe på landet för att vara kattvakt, träffas nästan alldrig då hon bor i gbg, körde henne till vara för att handla och sedan satt vi på deras altan och fikade och snackade skit i tre timmar. Nu är jag äntligen hemma igen och har hunnit med att måla mina lådor och ska snart fixa lite god mat sedan blir det nog att slappa framför tvn om jag inte får lite insperation att gå upp till mitt lilla rum och scrappa lite kort, ska ju på 2 st kalas i helgen så det skulle ju passa fint att fixa till lite passande kort till personerna i fråga.

Ja det är inte lätt alltid att hinna med allt som man vill, man ska ju göra alla dessa måsten hemma och sedan så är det självklart jobbet och intresserna och så ska man hitta lite tid för sina vänner och ibland sin familj också. sedan får man ju inte glömma av det viktigaste av allt sitt sammliv med den man älskar måste ju vårda sitt förhållande lite var dag ska klämma in detta i kväll kanske tända lite ljus till middagen och sitta lite närmare i soffan, det lilla gör så mycket.


Min nya blogg

Ja nu har man tagit steget ut i blogglivet ska se hur detta kommer att gå.

Ska ta hjälp utav mitt datasnille till lillasyster camillamon att designa min blogg så den ser bättre ut så snart vi kan få tid, så vi får leva med detta tråkiga utseende så länge.

Kan väll ta en liten presentation här men kommer nog bli bättre senare som sagt.

Jag heter Cecilia Larson och är 28 år, bor mellan Vara och Herrljunga i ett litet rött hus med vita knutar : ) . Min sambo heter Kaj och är 30 år tillsammans har vi en hund som heter Bamse och han är 8 år. Vi har varit tillsammans i snart 11 år men det är en månad kvar innan det är dags att fira detta. Jag är undersköterska och jobbar i hemtjänsten i vara kommun vilket jag trivs mycket bra med. Jag älskar att hålla på i trädgården men det kanske inte syns just nu : P ,men mitt största intresse förutom film är helt klart Scrapbooking, kommer att märkas på min blogg senare där jag kommer lägga upp mina alster. Jag har fem stycken yngre syskon varav fyra fortfarande bor hemma.

JA just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva så håll till godo om det nu är någon som snubblar in på min blogg.


RSS 2.0