Dop kort!

Ja som jag har lovat så ska jag i dag visa två dopkort och en låda som jag gjort i dopgåva.

I lådan låg självklart en köpt gåva också..Detta dopkortet har jag gjort så det är som en skallra med lite pärlor och glitter i.Detta kort gjorde jag på beställning från min mamma!

Tyvärr så har min sambo smittat mig med sin förkylning, så jag fick stanna hemma denna stora dag, hoppas att dom haft det underbart önskade att jag kunde varit där.

kram Scraplarson

Bokmärke!!

Det var ett tag sedan sist, men jag har inte kunnat scrapa så mycket det sista, är nämligen sjukskriven för karpaltunnelsyndrom och väntar på op av handen, vilket innebär att det gör lite ont och är jobbigt att scrapa just nu.

Men jag ska i alla fall bjuda er på ett bokmärke, jag satt i förra veckan och hade inget att göra så jag bestämde mig för att läsa en bok och jag gillar inte att vika sidorna, så jag gjorde mig ett snabbt och enkelt bokmärke...Det var allt från mig i dag, jag kommer att i början av nästa vecka blogga lite grejer som jag gjort till ett dop som jag ska åka på på söndag  Kram Scraplarson

Kreativitet borta...

Jag har i dag scrapat en liten ask som DT uppdrag inför alla hjärtans dag..

Jag har just nu lite kreativ blokering jag har fått en beställning på ett vinrör och jag har inte kommit så långt..


Baksidan


Framsidan
där det kommer att sitta svarta band som man knyter ihop med.

Ja så överkanten ska jag göra vad med??
Och översidan???

hjälp..

Kram Scraplarson

Emelies 16 års kort

Min lillasyster Emelie fyllde 16 i går och vi skulle ge henne pengar i present så jag hittade på en lite annorlunda variant av kort för att pengarna inte skulle ta så stor del!!Så här ser kortet ut innan man öppnar det!Vik upp kortet så hittar ni den lilla portmonän som jag gjort för att lägga pengarna i!Vik sedan kortet och låt det vila mot stöden jag gjort av blommor.

Jag blev mycket nöjd med detta kort, och det var riktigt roligt att komma på något nytt, ska prova att göra en portmonä av papper någon gång i en snar framtid.

Jag har också tagit mig tid att göra ett lila flaskkort så här blev det!
Det var allt för i dag kram Scraplarson


RSS 2.0