Lite nytt!

Underbar dag jag har skapat tre kort i dag.

Ett till Mie som skulle ha ett kort till en man som fyller 50Har satt en liten guld kant på kortet för att det ska man ha i tillvaron när man är 50 ; )

Börjat tycka att det passar min stil lite att skapa kort till manliga könet, nu kanske dom inte uppskattar det på samma sätt som oss kvinnfolk men det är roligt att utmana sig lite.

Och så blev ett kruk kort som jag hittade i en scrapbooking tidning som jag ville prova på..
det var inte så lätt men det blev ok....

Dra ut blommorna och skriv din text på rötterna ; )

Jag gjorde ett alla hjärtans dags kort också, kaj är ju inte den som tycker det är super roligt med kort så jag gjorde ett som inte alls passar in på temat kärlek i färgerna men det är ju gjort för att passa till honom, själv så blev jag nöjd.
Det var allt för mig i dag, denna kreativa dag

Kram Scraplarson

Bröllopskortet!

Jag är äntligen färdig, det har tagit många timmar att planera och utföra men det är klart och jag är riktigt nöjd, hoppas nu bara att Maria som beställt kortet kommer gilla det också!

Så här är det nu hoppas ni gillar det!!!
Kram Scraplarson

Nu har jag varit i farten igen!!

Igår var jag på magnolia i borås och handlade lite för presentkorten jag fick i julklapp, jag fullkomligt älskar denna butik, och i fredags så var jag i skara på Slöjddetaljer för att köpa mig en Big Shot för pengar jag tjänat ihop av kort och annat jag sålt det sista.


Big shot!!


En av stämplarsma jag köpte men den enda med motiv dom andra två var textstämplar.
Tycker att Tilda och Edwin är så söta, älskar dessa små stämplar.


Idag var det också min tur att blogga på Scrap och Tryck och det var dags att göra ett alla hjärtans dags kort.  Blomman och stämplarna har jag tagit från mina egna gömmor!
Christel beställde en te låda av mig, hon älskar Hello kitty. Denna ska hom ha sina smycken i!


Har självklart hunnit med att scrapa ett kort som jag ställt ut i glasmontern på jobbet med alla andra mina grejer.

Och så sitter jag och försöker få ihop kortet som en vän till mina föräldrar beställt, hennes dotter ska gifta sig i ishotellet i jukkasjärvi och ville därför ha något speciellt till henne men bild därifrån, hoppas nu bara att hon kommer att gilla detta mycket krångliga och kompliserade kort jag bråkar med där uppe! visar det här så snart jag fått det klart men det kan ta ett tag!


Kram Scarplarson

Dagens skapelser!

Ja i dag har jag suttit och scrapat i ganska många timmar och det var skönt att få lite gjort det var ett tag sedan jag satt nu!

Jag fick för ett tag sedan en förfrågan av Ulla om en låda som ligger under till salu, hon vill gärna ha två st likadana, så jag satte mig i bilen förra veckan och åkte till Skara för att köpa en till låda och i dag så är dom båda klara, den första har jag också lagt till lite på och en text som Ulla själv önskade, så här blev dom..Jag har också fått scrapat ett kort i en av mina favorit färger att scrapa i brunt och grönt..

Jag har också börjat på en låda till Christel som hon ska ha sina smycken i visar mer av detta när den blivit klar!

Nu ska jag plocka ihop lite kort lådor och annat för att ställ upp i ett glas skåp på jobbet som nu är tomt.

Det var allt för i dag Kram Scraplarson

Ännu en ask

Nu har jag fått en bild på after 8 asken som jag scrapade till min syster i julklapp så jag delar med mig till er nu!

'


Kram Scraplarson

Nytt

Min pappa fyllde 50 år på annandagen så här blev det!Kram Scraplarson


syskonens julklappar!

Vi köper ju inte julklappar längre mellan syskonen, men två jular på raken så har jag scrapat julklappar till mina syskon så här blev tre av dom, glömde ju av att fota dom två första innan jag slått in dom men Camilla och Nicklas har lovat att fota dom och maila till mig så att jag kan blogga dom senare.

Ska kanske tala om att det är after aight askar!

Vi fick på jobbet i år almenackor som vi ska ha på jobbet för att skriva upp allt vi ska göra under dagen jag bestämde mig för att scrapa min LITE så att ingen blandar ihop sin men min ; )Jag har också fått en rolig förfrågan om kortbeställning som jag går och funderar på hur jag ska fixa, ska dela med mig mer om detaljer lite senare.

Kram Kram Scraplarson


RSS 2.0