Scrapmara i Alingsås 29/10 2011

I går var jag på scrapmara i Alingsås med ca 90 andra scrapare det var riktigt roligt, fick lite inspiration av andra och gav tydligen en hel del tillbaka med!

Här är det jag fick gjort under dagen!


detta kort är en beställning från en jobbarkompis!Jag fick lite kortslutning i hjärnan när jag skulle göra ett grattiskort till mor som fyller år i nov och satt och tänkte på att göra ett farsdags kort så det blev ett morsdagskort ; P

Sedan blev det lite julkort!Och en gottepåse för halloween!Ställde upp i en av tävlingarna där man var tvungen att använda fyra saker: en tag, fyra foton, en pappersrulle (inte wc rulle) och en stämpel. man fick lägga till andra saker men det var krav på dessa fyra! 
Jag tog hem första priset i denna tävlingen riktigt roligt och fick fina priser!Och det var allt jag hann med, en lyckad och rolig dag!

kram Scraplarson

Något nytt!

Jag fick en ide ur en scraptidning nyligen och testade att göra en egen till min kusins dotters 1 års dag och tänkte nu dela med mig här!två av mina syskon fyllde år i september och fick presentkort som jag ville passa in i kort,
blev enkla men jag blev endå nöjd!

En kollega i nattpatrullen beställde ett speciellt kort till sin bror och en tändsticksask till sin mamma, jag passade på att göra två olika modeller som hon fick välja på!
Det var allt för i dag hoppas att jag snart har något nytt att blogga kram från Scraplarson


RSS 2.0