GOD JUL!


Ja nu är det bara en dag kvar till jul och jag tar det ganska lugnt,jag har några julklappar att slå in och lite mat att inhandla sedan blir det en tur till familjen i kväll för att lämna deras klappar.

Själv så ska jag fira jul på jobbet i år jobbar 15:45-22:00 på julafton, så jag fixar lite mat till mig själv innan bara, jobbar samma tid på juldagen och 7-13 på annandagen sedan ska vi i väg och fira far som fyller 50 år på kvällen.
Hoppas på en trevlig jul till er alla och självklart mig själv med ; )

God Jul och Gott Nytt år önskar jag er alla kram Scraplarson/ Cecilia

Sista julkorten!

Nu var man nästan helt klar, har ett julkort kvar att göra om för jag blev så missnöjd att jag inte kan med att ge bort det annars!
Jag har fått en massa beställningar på tändsticksaskar från jobbet mm så här är det sista julpysslet för i år.


Jag har också gjort små ändringar på förra årets aladin ask som jag scrapade då, har självklart köpt en ny ask i år men bara lagt över chockladen från den nya till den gamla!

Efter jul så blir det att visa mina syskons julklappar som jag som vanligt scrapar eftersom vi inte ska göra något till varandra egentligen!!


Det var allt för i dag nu ska jag njuta av ljuvlig musik från James Blunt och fixa lite mat innan den nya tv´n kommer upp på väggen för då blir det tv kväll för hela slanten, mer scraping i morgon ; )

Kram Scraplarson

Tavlan!!

Hej nu var det dags igen, denna gången tänkte jag bjuda på en tavla som jag fick en beställning på för ett tag sedan av en gammal kompis, jag fick en massa bilder och lite vita knappar från bröllopsklänningen och lite ringar och så från hennes brudbukett, hon ville också att jag skulle följa färgtemat från bröllopet som var lila grönt och silver och så här blev den när den var klar!

det var allt för i dag kram Scraplarson

Massa nytt!!

Ja nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sist och jag har hunnit med en hel del!

Jag fick för ett tag sedan en beställning genom Sandra min svägerska ; ) på ett kort till en pojk som skulle fylla ett så här blev detJag gjorde även ett kort till Nicklas som nyss fyllde 25Min kusin Veronica fick en dotter för två månader sedan och jag var nu i veckan där och hälsade på och hade då gjort ett kort till denna stora händelse!det har även blivit några tändsticksaskar men jultema då det är extra mysfaktor med tända ljus på vintern

Och så självklart ett par julkort!JA det var allt för i dag, en varm kram i vinterkylan från Scraplarson


RSS 2.0